dijous, 2 de desembre del 2010

Informació sobre els ordinadors a les aules


El 5 de novembre del 2009 va sortir un article al diari El país en el qual es publicava que 33.000 nens catalans utilitzarien el portàtil al finalitzar aquest curs.
Tan escoles públiques com concertades ja utilitzen miniportatils durant el curs. El projecte 1x1 es realitza en tres fases, la primera es va iniciar la setmana d'inici de curs en 70 escoles, la majoria públiques, però això no significa que es vagi a extingir el suport del paper a les aules.
Els pares dels nens afectats per aquesta mesura han d'abonar en una conta específica 150 euros, és a dir la meitat del cost de l'ordinador Toshiba, ja que l'altre meitat la subvenciona la Generalitat.
Les aules participants en aquest projecte estan dotades amb projector i pantalla digital interactiva connectada a un ordinador instal·lat de forma fixa a l'aula. Per a participar en aquest plan, l'escola s'ha de comprometre a impartir més del 60% dels continguts curriculars amb continguts digitals. Tot i això l’ensenyança digital ha de conviure amb l'analògica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada