diumenge, 12 de desembre del 2010

La televisió a l'escola

Avui parlaré d'un blog que he trobat molt interessant; La televisió a l'escola. L'entrada que jo he comentat d'aquest blog parla de que els nadons no aprenen vocabulari de la televisió.

Un estudi realitzat per especialistes de la Universitat de Virginia, als Estats Units, segons recull ''tendencias 21'', revela que els nadons no aprenen paraules de vídeos dissenyats perquè aprenguin vocabulari.


Els resultats de l'estudi van ser clars: els nens que van veure el DVD amb regularitat durant les quatre setmanes van aprendre molt poc d'ell. Segons els investigadors, els nens que veuen els DVDs dissenyats per aquestes edats no poden relacionar les imatges que en ells apareixen amb la realitat i, per tant, no poden aprendre paraules d'ells.


Els especialistes recomanen que, si es vol que els nens aprenguin bé el llenguatge, lo millor és parlar molt amb ells.

2 comentaris:

  1. Aquest article ens ha semblat molt curiós, ja que sempre es parla sobre la incersió de les noves tecnologies a l'aula i com estant incidint en l'educació. Si és bona o per el contrari, és millor el sistema tradicional. Us convidem a veure el nostre article sobre l'alfabetització als medis, en el nostre blog D'Eduteka. Esperem que us agradi!

    ResponElimina